Skip to content Skip to footer

Geboren door passie

Geboren door passie. Persoonlijk verhaal Marco Voorthuis over ontstaan van Marco Velo Bike Service

Hi, avonturiers en fietsliefhebbers! Welkom bij Marco Velo Bike Service. Ik ben Marco, en ik neem jullie graag mee op mijn reis door de wereld van fietsen, een passie die al op jonge leeftijd begon. Hier deel ik mijn ervaringen, inzichten en de redenen waarom deze stalen rossen mijn hart hebben veroverd.

Het begon allemaal met een fonkelende rode fiets die ik kreeg op mijn zevende verjaardag. Eindelijk… ik had al een eeuwigheid lopen zeuren om een echte racefiets. De allereerste keer dat ik hem zag, voelde ik meteen een connectie. Vanaf die dag was mijn fiets meer dan zomaar een vervoermiddel; het werd mijn vertrouwde metgezel tijdens talloze avonturen.

Als jonge fietser proefde ik al snel de vrijheid die fietsen met zich meebrachten. Fietsen gaven me de kans om te ontsnappen aan het alledaagse, om de wereld te verkennen. Slalommend over kronkelende paden, met de wind in mijn gezicht, ontdekte ik verborgen schatten die alleen een fiets me kon tonen. De gevoelens van vrijheid en onafhankelijkheid tijdens elke rit waren ongeëvenaard.

Fietsen brachten me in een geheel nieuwe wereld vol opwinding en avontuur. Van spannende afdalingen tot het overwinnen van uitdagende terreinen, elk parcours was een gelegenheid om mijn vaardigheden te testen en mijn grenzen te verleggen. Of het nu ging om wedstrijdjes met vrienden, het perfectioneren van gewaagde sprongen, of deelnemen aan lokale competities, de adrenalinekick die ik op twee wielen ervoer, was ongeëvenaard.

Een van de meest waardevolle aspecten van mijn passie voor fietsen is de geweldige gemeenschap eromheen. Ik heb gelijkgestemde zielen ontmoet, ben lid geworden van fietsclubs en heb vriendschappen gesloten die een leven lang meegaan. De gedeelde ervaringen, de camaraderie en de ondersteuning binnen deze gemeenschap hebben mijn reis verrijkt en me geïnspireerd om nieuwe horizonten te verkennen.

Mijn jeugdige passie voor fietsen heeft mijn leven op talloze manieren beïnvloed. Ze heeft me de waarde van doorzettingsvermogen bijgebracht, de opwinding van het nemen van risico’s en de schoonheid van verbinding maken met gelijkgestemde individuen. Van de vrijheid die ze bieden tot de avonturen die ze mogelijk maken, blijven fietsen mijn passie voeden en me inspireren om nieuwe horizonten te verkennen.

Dus, sluit je aan bij me op deze reis terwijl we samen door het leven trappen en de wonderen van de tweewielige wereld omarmen!

 

Marco Voorthuis

Marco Voorthuis

No dirty bikes
Dubbele espresso
Soigneren kun je leren!