Skip to content Skip to footer

De Kale Berg | Op en over de Mont Ventoux

Legendarische berg

De Mont Ventoux is misschien wel de meest legendarische berg om met je fiets te beklimmen. Vandaar dat deze berg bij menig fietser op de bucketlist staat. Zo ook bij ons….

Naast de nodige trainingsuurtjes op de fiets is het boek De Kale Berg | Op en Over de Mont Ventoux zeker een aanrader in de voorbereiding!

Lex Reurings en Willem Janssen Steenberg slepen je mee op een waanzinnig avontuur in “De Kale Berg: Op en Over de Mont Ventoux”. Dit boek is als een achtbaan van energie, waarbij je niet alleen de Mont Ventoux beklimt, maar ook een duik neemt in de wereld van doorzettingsvermogen, passie en de geweldige band tussen mens en natuur.

 

Mont Ventoux beklimmen

Picture this: je staat op het punt om de Mont Ventoux te bedwingen, de legendarische berg die menig fietshart sneller doet kloppen. Wat Lex en Willem doen, is je meenemen op hun eigen te gekke reis naar de top. En geloof me, het is zoveel meer dan alleen een flinke work-out. Je voelt de adrenaline, de pijn, de vreugde, alles! Het is alsof je naast hen fietst terwijl ze de kale berg trotseren.

Maar er is meer! Dit boek is niet alleen een fietsavontuur; het is een vrolijke ontdekkingstocht vol humor en enthousiasme. Lex en Willem onthullen niet alleen hoe ze de top bereiken, maar delen ook lachwekkende anekdotes en slimme tips die elke fietser, of je nu een newbie bent of een doorgewinterde pro, zal laten glimlachen en denken: “Ja, dat zou ik ook kunnen doen!”

Ze doen meer dan alleen hun persoonlijke ervaringen delen, ze voegen een vleugje geschiedenis, feitjes en verhalen toe over de Mont Ventoux zelf. Dus terwijl je leest over hun epische fietstocht, raak je ook nog eens doordrenkt met kennis over deze majestueuze berg. Het is als een toffe workout voor je brein en je beenspieren tegelijkertijd!

 

Waarom moet je De Kale Berg lezen?

Dus, waarom zou je “De Kale Berg” lezen voordat je zelf de Mont Ventoux bedwingt? Omdat het je niet alleen klaarstoomt voor de fysieke uitdaging, maar ook omdat het je aanmoedigt om met een brede grijns op je gezicht de berg op te fietsen. Het is als een heerlijke voorbereiding op het avontuur dat voor je ligt. En hey, wie weet, misschien is jouw eigen kale berg niet zo ver weg als je denkt!