datum

Marco Velo bike Service is een feit!

Marco Velo Bikes Service is een feit en logo viekant

Vandaag is het dan eindelijk zover: Marco Velo Bike Service is een feit!

Het heeft even geduurd voordat ik uiteindelijk de stap heb gewaagd om voor mezelf te beginnen en me officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Al jaren ben ik een grote fan van de fietssport; niet alleen het op de voet volgen van veel profrenners en hun koersen of het met grote regelmaat zelf op pad gaan met de MTB, gravel- of racebike, maar zeker ook het schoonmaken en onderhouden van mijn fietsen en die van mijn vriendin horen  bij deze passie!
Dus ik vond het nu weleens tijd om mijn kennis en ervaring niet langer voor mezelf te houden…

Steeds meer mensen ontdekken de fietssport en beleven daar erg veel plezier aan, maar helaas heeft niet iedereen tijd, zin of het vertrouwen om zijn of haar tweewieler goed te reinigen of te onderhouden. Ook in mijn directe omgeving kreeg ik steeds vaker de vraag of ik de fiets van een fietsmaatje wilde poetsen of dat ik eventjes naar dat vervelende tikje of rateltje wilde kijken. Vanuit deze toenemende vraag kwam ik op het idee van Marco Velo Bike Service.

Mijn naam is Marco Voorthuis en sinds vandaag de trotse eigenaar van Marco velo Bike Service!
Voor, door en met passie voor fietsen…. en nu champagne!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Meer
interessante artikelen